Tjenester

Interfreight AS ble grunnlagt for over 10 år siden og er et uavhengig transportmeglerfirma og linjeagent som leverer alle typer transport- og logistikkløsninger.

Veitransport

Vi tilbyr flere transportalternativer som inkluderer leveranse av fulle trailere (FTL), paller (LTL), pakker, kartonger og tempererte transporter.

Flyfrakt

Interfreight har leverandøravtaler med de fleste flyselskaper og tilbyr forsendelser til og fra de fleste verdensdeler.

Sjøfrakt

Vi har leverandøravtaler med de fleste rederier, og kan tilby forsendelser, både FCL og LCL til og fra stort sett hele verden.

Internasjonal togtransport

Vi tilbyr «full-service» transporter ved tog, både fulle containere (FCL) og stykkgods sendinger (LCL), fra flere destinasjoner rundt om i verden.

Fortolling

Her sitter vi på stor kunnskap om regelverk, fraktdokumentasjon og tollsatser. Dette gjennom lang jobberfaring og relevant utdanning og kursing.

Lager og terminal

Vårt lager og terminal er et stenkast i fra E6 mellom Oslo og Svinesund. Her disponerer ca. 3000KVM med lager og kan dermed tilby en rekke tjenester.

  Kontakt oss

  Fortell oss hva du ønsker – så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

  post@interfreight.no

  (+47) 406 00 065

  Kontakt oss

  Fortell oss hva du ønsker – så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

  post@interfreight.no

  (+47) 406 00 065

   Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.
   nb_NONorsk bokmål